Welkom bij "Le Petit Moulin", de vakantieplek op slechts één dagje rijden vanuit Nederland. 

Gastvrijheid bij
Nederlanders
in Frankrijk

Gasten
portaal

Onze table d'hôtes

Ontbijt
Diner
Diner voor de kinderen
Barbeque
Lekker natafelen

'Table d'hôtes' betekent dat u mee kunt dineren in huiselijke sfeer.  U schuift bij onze gastentafel aan om gezamenlijk met onze andere gasten van een heerlijk twee gangen diner te genieten.  Dit vindt meerdere dagen per week plaats.  
In de maanden mei t/m september koken wij niet op de dinsdag- en vrijdagavond.  Kinderen tot en met vier jaar mogen met de ouders mee eten als ze zelf geen eigen maaltijd op krijgen. 
Ook in de ochtend kunt u van onze verzorging genieten; wij serveren dagelijks een ontbijt.  

Onze speeltuin

Schommels
Trampoline
Klimtoestel
Glijbaan
Klimwand

Le Petit Moulin houdt rekening met jonge gezinnen. Onze ervaring, als ouders van twee kinderen, is dat als de kinderen het naar hun zin hebben ook de ouders maximaal kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Op ons domein vindt u diverse speeltoestellen: onder andere schommels, een wip, een klimwand, monkeybars en een trampoline. Dat is een leuke gelegenheid voor de kinderen om samen wat te ondernemen.
En als ze even uitgespeeld zijn buiten op de speeltoestellen? Dan hebben we nog een speel- en spelruimte: de 'hangout'.

Ons zwembad

Opbouwbad met ruime vlonder, ligbedden en zitjes
Ligweide
Zitplekken onder schaduwdoek
Veilig achter een afgesloten hek

Achter een hek en toegangspoortje vindt u ons ruime zwembad, om lekker te relaxen of even af te koelen. Het zwembad staat op een ruim stuk grond opgesteld en is voorzien van een ruime vlonder met ligbedden en zitjes.  Van achter het prikkeldraad komen regelmatig koeien een nieuwsgierig kijkje nemen.  Zo ervaart u echt de rust en ruimte van de Franse streek, de Allier.  
Rond het zwembad is een grasveld waar u ook kunt genieten onder een gespannen doek, om even lekker te zitten op een schaduwplek.   
Wanneer u zelf een badje wil neerzetten voor de kleinsten, behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Onze hangplek

Dartbord
Tafeltennis
Tafelvoetbal
Televisie met videobanden
Leestafel

Wanneer de kinderen buiten even uitgespeeld zijn, dan hebben we nog onze speel- en spelruimte! Voor alle leeftijden wat wils ... tafelvoetbal, een dartbord, een sjoelbak, bordspellen, televisie met films: het kan en mag allemaal. Dus mocht het onverhoopt even minder weer zijn, of is het om even de warme zon te ontvluchten, we hebben er een ruimte voor om samen leuke dingen te doen en anderen te ontmoeten.