Welkom bij "Le Petit Moulin", de vakantieplek op slechts één dagje rijden vanuit Nederland. 

Gastvrijheid bij
Nederlanders
in Frankrijk

Gasten
portaal

Aansluiting bij ACSI en SVR

"Le Petit Moulin" is aangesloten bij zowel ACSI als bij SVR.  Twee gerenomeerde campeerverenigingen voor gasten met eigen campeeruitrusting.

Campingplaats

Ruime staplaatsen
Elektra-aansluiting 6 Ampère
Ruim gemeenschappelijk sanitairgebouw
Gratis WiFi aanwezig

BESCHIKBAARHEID
Nos tarifs 
'Le Petit Moulin'
Onze prijzen 
'Le Petit Moulin'

De staanplaatsen op onze camping onderscheiden zich door hun grootte. Door de grotere onderlinge afstand tussen de plaatsen komt het gevoel van vrijheid geheel tot zijn recht, terwijl de gezelligheid die u op een camping wenst te vinden niet teniet wordt gedaan. Op diverse plekken is een stroomvoorziening aanwezig, echter als u vrij op het veld wilt gaan staan, zijn er ook mogelijkheden.

Op onze camping zijn ook maximaal twee honden per staplek welkom!  Op het domein en op de staplek dienen honden altijd aangelijnd te zijn.

Safaritent, compleet ingericht

Ruime staplaats
Elektra-aansluiting 6 Ampère
Ruim gemeenschappelijk sanitairgebouw
Gratis WiFi aanwezig

Helaas zijn in onze safaritent huisdieren niet toegestaan

inventarislijst BESCHIKBAARHEID
Nos tarifs 
'Le Petit Moulin'
Onze prijzen 
'Le Petit Moulin'

Een echte Juliette safaritent voor max 4 personen
Uw Safaritent staat uiteraard op een verhoogd houten vlonder. Voor de tent heeft u een overdekt terras. Als het warm is en de zon schijnt fel, dan heeft u heerlijke schaduw onder de luifel. Mocht er onverhoopt een buitje vallen, dan kunt u in ieder geval ook nog buiten zitten. De Juliette tent is compleet ingericht. Van alle gemakken voorzien. U zult zich helemaal thuis voelen. De Safaritent is van Europese topkwaliteit met Ten Cate tentdoek.

Heerlijk slapen
Natuurlijk heeft Juliette voor het slapen gekozen voor een echt kwaliteitsbed van 1,40 x 2,00 meter. In uw Safaritent treft u een echt Zweeds meubelhuis bed aan.
Dit is werkelijk een uitstekend bed waar u goed op zult slapen. In de andere slaapcabine zijn 2  eenpersoonsbedden met ook hier goede matrassen. Beddengoed ligt voor u klaar in de tent, echter het bedlinnen niet. Dit is wel bij te boeken zodat de bedden zijn opgemaakt bij uw aankomst.
De afmetingen van onze dekbedden zijn 200x200 2 persoons en 140x200 1 persoons. Kussens zijn 60x70.

Alles aanwezig
En verder… verder is aan alles gedacht! Of het nu gaat om een 4-pits kooktoestel, een koelkast met vriesvak of een snijplank, uw Safaritent is compleet. Opbergruimte en een ruime stoere eettafel van 1.40 x 1.00 met 2 banken maken de safaritent helemaal af. 
Klik op de inventaris lijst om te zien hoe compleet uw Juliette safaritent is.
Tevens kunt u op aanvraag een babybed en kinderstoel bijboeken. Wilt u opgemaakte bedden bij aankomst kunt u dit ook extra bijboeken, we willen het u tenslotte zo makkelijk mogelijk maken. 

Sanitairgebouw

Warm en koud stromend water
Overkapte dubbele afwasgootstenen 
2 stuks wastafel met planchet en spiegel
2 stuks doucheruimtes
3 stuks 'privaat' wc's
1 stuks urinoir
1 stortplaats voor chemisch toilet
Elektra

In ons onlangs geheel vernieuwde en vergrote sanitairgebouw vindt u alles wat wenselijk is op onze camping.  De ruimte is licht betegeld, makkelijk reinigbaar en wordt door ons schoongehouden.  Afwassen doet u aan de buitenzijde onder een afdak en ook de ruimte voor het legen en schoonmaken van uw chemisch toilet is vanaf buiten bereikbaar.  Door de hoofdingang komt u in een lange gang met rechts de toiletten en links de wastafels en douches.  Een stukje comfort voor onze gasten op de camping.