Welkom bij "Le Petit Moulin", de vakantieplek op slechts één dagje rijden vanuit Nederland. 

Gastvrijheid bij
Nederlanders
in Frankrijk

Gasten
portaal
Zoekt u naar een ingerichte (safari)tent?  Deze vindt u onder het tabblad 'Camping'.
Plattegrond (PDF) Direct naar 'Le GRENIER'  Direct naar 'Le Mouton' 

Gîte "La Petite Maison"

Voor maximaal 6 personen
Ruime voortuin met tuinmeubileir
Televisie met andere Nederlandse, Duitse, Engelse en Franse zenders
Gratis WiFi aanwezig

Helaas zijn huisdieren in de gîte niet toegestaan

inventarislijst BESCHIKBAARHEID
Nos tarifs 
'Le Petit Moulin'
Onze prijzen 
'Le Petit Moulin'

Onze gîte is geheel gerenoveerd en voldoet aan de eisen van deze tijd.  Met de gemakken en de afwerking van nu in een Franse opstal, die de sfeer van toen uitademt.  Indeling: op de begane grond is de de eet/woonkamer, de badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche en een slaapkamer met één stapel- en een los bed, de keuken met onder andere een koelkast, een magnetron en vier-pits gasfornuis.  Er is in de woonkamer een flatscreen-tv van 42 inch aanwezig, met Nederlandse, Duitse, Engelse en Franse zenders.  Via de vaste trap komt u op de ruime zolderverdieping waar één grote slaapkamer is gerealiseerd met een tweepersoonsbed van 1,6 bij 2 meter en een éénpersoonsbed van 0,9 bij 2 meter.  In de gîte staat een splinternieuwe pelletkachel, die in de koudere jaargetijden de ruimte heerlijk verwarmt. 
Voor de gîte ligt een tuin met grind welke is omheind met een schutting, met een hoog deel en een laag deel, waarin een afsluitbaar tuinhekje is opgenomen als toegang.  Ook ligt er een verplaatsbaar stuk kunstgras.  Verder zijn er een picknicktafel en tuinstoelen aanwezig.

Gîte "Le Mouton"

Voor maximaal 6 personen
Ruime voortuin met tuinmeubilair
en terrasoverkapping
Televisie met andere Nederlandse, Duitse, Engelse en Franse zenders
Gratis WiFi aanwezig

Helaas zijn huisdieren inde gîte niet toegestaan

inventarislijst BESCHIKBAARHEID
Nos tarifs 
'Le Petit Moulin'
Onze prijzen 
'Le Petit Moulin'

Onze gîte is getransformeerd van een boerenschuur naar een lichte en ruime vakantiewoning en voldoet aan de eisen van deze tijd.  Indeling gîte: op de begane grond is ruime keuken met onder andere een koelkast, een magnetron en vier-pits gasfornuis, toilet, eet/woonkamer (er is een flatscreen-tv 40 inch aanwezig met Nederlandse, Duitse, Engelse en Franse zenders) en een ruime badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Via de vaste trap komt u op de ruime zolderverdieping waar twee slaapkamers zijn gerealiseerd.
Een ouder slaapkamer met een bed van 1,6 x 2 meter en een slaapkamer met vier bedden van 0,9 x 2 meter. In de gîte is een pellet kachel aanwezig.
Voor de gîte ligt een tuin met grind en is omheind met een schutting, met een hoog deel en een laag deel met mooi uitzicht op de vijver en is voorzien van een afsluitbaar tuinhekje. Ook is er een verplaatsbaar stuk kunstgras. Verder is er een picknicktafel en zijn er tuinstoelen aanwezig.  

Chambre d'hôtes 
"Le Grenier"

Voor maximaal 3 personen
Televisie met Franse zenders
Gratis WiFi aanwezig

Helaas zijn huisdieren op de chambre niet toegestaan.


BESCHIKBAARHEID
Nos tarifs 
'Le Petit Moulin'
Onze prijzen 
'Le Petit Moulin'

Een mooie ruime twee persoonskamer met eigen opgang met behoud van de authentieke details. Deze kamer is voorzien van een twee persoonsbed met de mogelijkheid om een extra bed bij te plaatsen, een zitgedeelte en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook is er een waterkoker en bijbehorend glaswerk aanwezig. Er is een tv aanwezig met Franse zenders. De kamer heeft verwarming. Bij de deur staat een bankje, daarbij hebben wij genoeg zitjes om het huis waar u gebruik van mag maken.