in het hoogseizoen zijn voor de gîte en vouwwagen de wisseldagen mogelijk op de zaterdag en/of woensdag waarbij u vanaf 15:00 uur kunt in checken en voor 10:30 uur wordt geacht uit te checken. 

Buiten het hoogseizoen wordt de châmbre per nacht verhuurd en de gîte en vouwwagen in overleg.  Wij hebben ook een koepeltentje te huur compleet met luchtbed. Deze kan bij een accommodatie geplaatst worden.  In alle verhuur accommodaties mag niet worden gerookt en worden huisdieren niet toegelaten.  Voor de camping zijn huisdieren in overleg toegestaan.  De accommodaties dienen bij vertrek schoon en opgeruimd te worden achtergelaten.

Vouwwagen 2 op de camping
Een ruime vouwwagen van het merk Alpenkreuzer.  Deze vouwwagen heeft twee vaste bedden.  Één van 1,50 meter breed en één van 1,20 meter breed.  Het woongedeelte is  4,00 x 2,00 meter.  Er zit een ruime luifel van 2,50 meter diep bij.  Er is een 3-pits keuken met opbergruimte.  Ook is o.a. een tafelmodel koelkast, hangmat en picknicktafel aanwezig.  De complete inventarislijst ziet u bij de prijslijst.
Het bijplaatsen van een tentje behoort tot de mogelijkheden.

In onze vouwwagen zijn huisdieren niet toegestaan.

Ook op onze camping is gratis wifi aanwezig!INVENTARIS
Ga naar FaceBook