in het hoogseizoen zijn voor de gîte en vouwwagen de wisseldagen mogelijk op de zaterdag en/of woensdag waarbij u vanaf 15:00 uur kunt in checken en voor 10:30 uur wordt geacht uit te checken. 

Buiten het hoogseizoen wordt de châmbre per nacht verhuurd en de gîte en vouwwagen in overleg.  Wij hebben ook een koepeltentje te huur compleet met luchtbed. Deze kan bij een accommodatie geplaatst worden.  In alle verhuur accommodaties mag niet worden gerookt en worden huisdieren niet toegelaten.  Voor de camping zijn huisdieren in overleg toegestaan.  De accommodaties dienen bij vertrek schoon en opgeruimd te worden achtergelaten.

De tweede gîte: 'Le Mouton'
Deze gîte is geschikt voor maximaal zes personen. Onze gîte is getransformeerd van een boerenschuur naar een lichte en ruime gîte en voldoet aan de eisen van deze tijd. Indeling gîte: op de begane grond is ruime keuken met onder andere een koelkast, een magnetron en vier-pits gasfornuis, toilet, eet/woonkamer (er is een flatscreen-tv 40 inch aanwezig met Nederlandse zenders) en een ruime badkamer met toilet,wastafel en inloopdouche. Via de vaste trap komt u op de ruime zolderverdieping waar twee slaapkamers zijn gerealiseerd.Een ouder slaapkamer met een bed van 1,6 x 2 meter en een slaapkamer met vier bedden van 0,9 x 2 meter. In de gîte is een pellet kachel aanwezig.
Voor de gîte ligt een tuin met grind en is omheind met een schutting, met een hoog deel en een laag deel met mooi uitzicht op de vijver en is voorzien van een afsluitbaar tuinhekje. Ook is er een verplaatsbaar stuk kunstgras. Verder is er een picknicktafel en zijn er tuinstoelen aanwezig.  De complete inventarislijst (pdf) kunt u hier vinden door op de "inventaris" te klikken.  Nieuw: terrasoverkapping aanwezig!

In onze gîte zijn huisdieren niet toegestaan.

In de gîte is gratis wifi aanwezig.
COMBINATIEMOGELIJKHEDEN
Wanneer u met meer personen bent dan in de gîte of chambre kunnen, is het mogelijk deze onderling te combineren!

INVENTARIS
Ga naar FaceBook