in het hoogseizoen zijn voor de gîte en vouwwagen de wisseldagen mogelijk op de zaterdag en/of woensdag waarbij u vanaf 15:00 uur kunt in checken en voor 10:30 uur wordt geacht uit te checken. 

Buiten het hoogseizoen wordt de châmbre per nacht verhuurd en de gîte en vouwwagen in overleg.  Wij hebben ook een koepeltentje te huur compleet met luchtbed. Deze kan bij een accommodatie geplaatst worden.  In alle verhuur accommodaties mag niet worden gerookt en worden huisdieren niet toegelaten.  Voor de camping zijn huisdieren in overleg toegestaan.  De accommodaties dienen bij vertrek schoon en opgeruimd te worden achtergelaten.

De eerste gîte: 'La Petite Maison'
Deze gîte is geschikt voor maximaal zes personen.  Onze gîte is geheel gerenoveerd en voldoet aan de eisen van deze tijd. Met de gemakken en de afwerking van nu in een Franse opstal die de sfeer van toen uitademt. Indeling gîte: op de begane grond is een badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Een ruime slaapkamer met één stapel- en één los bed. Een keuken met onder andere een koelkast, een magnetron en vier-pits gasfornuis en de eet/woonkamer. Er is flatscreen-tv van 42 inch aanwezig met Nederlandse zenders. Via de vaste trap komt u op de ruime zolderverdieping waar één grote slaapkamer is gerealiseerd met een tweepersoonsbed van 1,6 x 2 meter en een één persoonsbed van 0,9 x 2 meter.
In de gîte is een allesbrander aanwezig. Voor de gîte ligt een tuin met grind en is omheind met een schutting, met een hoog deel en een laag deel, en is voorzien van een afsluitbaar tuinhekje. Ook is er een verplaatsbaar stuk kunstgras.  Verder is er een picknicktafel en zijn er tuinstoelen aanwezig.  De complete inventarislijst (pdf) kunt u hier vinden door op de "inventaris" te klikken.
 
In onze gîte zijn huisdieren
niet toegestaan.
In de gîte is gratis wifi aanwezig.
COMBINATIEMOGELIJKHEDEN
Wanneer u met meer personen bent dan in de gîte of chambre kunnen, is het mogelijk deze onderling te combineren!

INVENTARIS
Ga naar FaceBook