in het hoogseizoen zijn voor de gîte en vouwwagen de wisseldagen mogelijk op de zaterdag en/of woensdag waarbij u vanaf 15:00 uur kunt in checken en voor 10:30 uur wordt geacht uit te checken. 

Buiten het hoogseizoen wordt de châmbre per nacht verhuurd en de gîte en vouwwagen in overleg.  Wij hebben ook een koepeltentje te huur compleet met luchtbed. Deze kan bij een accommodatie geplaatst worden.  In alle verhuur accommodaties mag niet worden gerookt en worden huisdieren niet toegelaten.  Voor de camping zijn huisdieren in overleg toegestaan.  De accommodaties dienen bij vertrek schoon en opgeruimd te worden achtergelaten.

De chambre: 'Le Genier'
Deze kamer is voor maximaal drie personen geschikt.  Een mooie ruime twee persoonskamer met eigen opgang met behoud van de authentieke details. Deze kamer is voorzien van een twee persoonsbed met de mogelijkheid om een extra bed bij te plaatsen, een zitgedeelte en een badkamer met douche,wastafel en toilet.  Ook is er een koelkast, waterkoker en bijbehorend glaswerk aanwezig.  Er is een tv aanwezig met Nederlandse zenders.  De kamer heeft verwarming.  Bij de deur staat een bankje, daarbij hebben wij genoeg zitjes om het huis waar u gebruik van mag maken.

In onze chambre zijn huisdieren niet toegestaan.

In de chambre is gratis wifi aanwezig.
COMBINATIEMOGELIJKHEDEN
Wanneer u met meer personen bent dan in de gîte of chambre kunnen, is het mogelijk deze onderling te combineren!

Ga naar FaceBook